Användarvillkor för samordnare

Användarvillkor för samordnare

Kontot är personligt

Alla konton på Volontärbyrån är personliga och du som användare är ansvarig för innehållet i dina uppdrag och för informationen du angett i ditt användarkonto. När en person söker ditt uppdrag får den automatiskt ett mejl med de kontaktuppgifter som du fyllt i ditt användarkonto (namn, mejl, telefonnummer och titel) så att den kan komma i kontakt med dig. Därför är det viktigt att dina kontaktuppgifter är uppdaterade.

Uppdrag

Du får enbart annonsera efter volontärer till helt ideella uppdrag i Sverige. Uppdragen ska vara oavlönade/oarvoderade. Däremot är det ok att ersätta volontärers utgifter i rimlig omfattning, till exempel kostnader för transport till och från organisationen eller lunch. Vi godkänner inte praktikplatser eller uppdrag som enbart genomförs utomlands. För att skydda dig så godkänner vi inte att du skriver kontaktuppgifter direkt i uppdraget. Uppdrag som kan verka stötande eller kränkande godkänns inte.

Intresseanmälningar

Personer som är intresserade av det uppdrag du publicerat skickar in en intresseanmälan via ett formulär på sajten. Det är viktigt att du snabbt svarar alla som skickat intresseanmälningar, även de personer som inte är aktuella för uppdraget. Alla intresseanmälningar syns på ditt konto och du får även ett mejl för varje intresseanmälan. Du får endast använda personernas uppgifter i samband med uppdraget de intresserat sig för.

Du får inte använda uppgifterna till något annat ändamål.

Mer information

Läs mer om Volontärbyråns riktlinjer här.

Läs mer om hur Volontärbyrån hanterar personuppgifter här.

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla info@volontarbyran.org eller ring 0771 24 14 00.